De laatste wedstrijd voor Van den Brom, of moet hij aanblijven?

De laatste wedstrijd voor Van den Brom, of moet hij aanblijven?

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 20:45vr 26-02-2021 om 20:45

Vanavond speelt KRC Genk op het veld van Charleroi. Voor veel mensen lijkt een verlies het afscheid van John van den Brom. Hoe realistisch zijn de kansen dat hij aanblijft?

KRC Genk wisselde driemaal van trainer dit seizoen, iets dat in Van den Broms voordeel speelt. De geloofwaardigheid van het bestuur moet natuurlijk gegarandeerd blijven bij de Genkse supporters, en de ontslagpremie voor Van den Brom zou naar verluid riant zijn.

Is het voetbal dan zo slecht? Niet echt, de laatste wedstrijden heeft KRC Genk het geluk niet aan haar zijde. Strafschoppen en het doelhout is Genk al enkele wedstrijden niet meer goed gezind. Los daarvan zijn de punten er ook gewoon niet. Aanvallend blijft KRC Genk ook te weinig overtuigend, Genk zal moeten winnen in Charleroi.

Van den Brom sleutelde aan zijn elftal door Bongonda op de bank te zetten. Onuachu blijft wel vaste spits, ondanks zijn belabberde prestaties de afgelopen weken.

KRC Genk moet winnen om een in de Play-Off 1-race te blijven. Na de wedstrijd zal blijken hoe erg het gesteld is in de Genkse bestuurskamer. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws