'Hahn toon niet dat hij speelminuten verdient bij RSC Anderlecht'

'Hahn toon niet dat hij speelminuten verdient bij RSC Anderlecht'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 17:00vr 26-02-2021 om 17:00

RSC Anderlecht zit in een moeilijke periode en moet zondag weer vol aan de bak in de belangrijke topper tegen Standard. Winst of verlies kan beslissen over deelname in Play-Off 1. Vincent Kompany zal daarin schuiven met zijn basiself, maar kan dat niet in doel.

Door de blessure van Hendrik Van Crombrugge kreeg doelman Timon Wellenreuther de voorbije maanden een kans in doel. De Duitser wisselde goede wedstrijden af met teleurstellende partijen, maar moet volgens Het Nieuwsblad lang niet vrezen voor zijn basisplek in doel.

Anderlecht haalde afgelopen transferperiode Warner Hahn nog in huis, maar die kon allerminst overtuigen. Volgens La Dernière Heure toont de doelman op training niet dat hij speelminuten verdient en ook in zijn eerste oefenwedstrijd tegen Union viel hij helemaal door de mand met enkele blunders.

Hahn moet sindsdien ook steevast op de tribune plaatsnemen als derde doelman en heeft zijn plek verloren aan de achttienjarige Bart Verbruggen. Een basisplek wordt echter nog te vroeg geacht voor het jonge talent, waardoor Wellenreuther gewoon in doel zal blijven staan tot de terugkeer van Van Crombrugge.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws