Blessure Dost zorgt voor extra zorgen bij Club Brugge, ook KAA Gent in gevaar

Blessure Dost zorgt voor extra zorgen bij Club Brugge, ook KAA Gent in gevaar

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 16:30vr 26-02-2021 om 16:30

Bij Club Brugge blijft men de laatste dagen niet bespaard van de pech. Na de vele coronabesmettingen zag het tegen Dinamo Kiev ook Bas Dost uitvallen. Hij dreigt nu even aan de kant te moeten blijven staan.

Na de pauze greep de Nederlander naar de hamstrings en moest hij kort na een blesurrebehandeling de wedstrijd toch staken. "Dat kan zijn door de opeenvolging van matchen en de coronagevallen, want fysiek wordt er nu veel gevraagd van onze groep", zegt Mignolet bij Het Nieuwsblad.

De wedstrijden volgen elkaar op, wat het fysiek moeilijk maakt voor enkele spelers. "Het feit is ook dat het voor hem makkelijker is wanneer we dominant zijn. Nu moest Bas meeverdedigen omdat we onder druk stonden, en daardoor komt er extra belasting", aldus Mignolet.

Het is nog onduidelijk hoe lang Dost buiten strijd zal zijn, maar de partij tegen KAA Gent van komende zondag komt meer dan waarschijnlijk te vroeg voor de spits. Enkele dagen later volgt de bekerwedstrijd tegen Standard, mogelijk nog steeds zonder Dost. Youssouph Badji is de meest logische vervanger voor de Nederlander.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws