Standard krijgt slecht blessurenieuws voor partij tegen RSC Anderlecht

Standard krijgt slecht blessurenieuws voor partij tegen RSC Anderlecht

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 16:00vr 26-02-2021 om 16:00

Laatste update: vrijdag 26 februari 2021 om 16:08vr 26-02-2021 om 16:08

RSC Anderlecht en Standard staan zondag tegenover elkaar in een bijzonder belangrijk duel dat over deelname aan Play-Off 1 kan beslissen. Zowel Anderlecht als Standard kunnen de punten goed gebruiken. Maar Standard mist mogelijk belangrijke pion Joao Klauss.

De Braziliaanse aanvaller sukkelt met een blessure en is onzeker voor de topper tegen Anderlecht. "We kunnen misschien niet rekenen op hem", zegt trainer Mbaye Leye op zijn persconferentie vrijdag.

"Hij was vrijdag niet op de training en we moeten zijn fysieke toestand afwachten. Je mag niet vergeten dat hij voor zijn komst hier amper gespeeld had. Nu is hij toch vermoeid en kampt hij met enkele kwaaltjes", aldus Leye.

De 23-jarige Klauss werd al snel een belangrijke pion bij Standard en speelde tot dusver tien partijen voor de Rouches. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en drie assists.

Klauss is overigens niet de enige (mogelijke) afwezige, want ook Nicolas Raskin is er niet bij tegen paars-wit. De middenvelder is onvoldoende hersteld en moet afhaken voor de wedstrijd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws