Vanhaezebrouck ziet Club Brugge uitgeschakeld worden: Zeer jammer

Vanhaezebrouck ziet Club Brugge uitgeschakeld worden: "Zeer jammer"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 16:16vr 26-02-2021 om 16:16

Club Brugge en KAA Gent staan zondag weer tegenover elkaar. Club Brugge zal daarin ongetwijfeld ook willen overtuigen na de uitschakeling in de Europa League. Volgens Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck een onverdiende uitschakeling.

Door de waslijst aan afwezigen slaagde Club Brugge er uiteindelijk niet in om zich te kwalificeren tegen Dinamo Kiev. Een grote klap voor Club Brugge, maar ook voor het Belgisch voetbal. “Ik vond dat jammer", zegt Vanhaezebrouck op zijn persconferentie vrijdag.

"Ze hadden het verdiend om zich te kwalificeren. Een spijtige zaak voor het Belgische voetbal klonk het, maar ik vind het vooral spijtig voor hen. Ze verdienden het en konden mogelijk nog veel verder gaan", aldus Vanhaezebrouck.

Zondag staat hij met zijn KAA Gent tegen Club Brugge. Voor de Buffalo's een belangrijke partij, al wil Vanhaezebrouck er niet meer van maken dan het is. "Mijn spelers leven toe naar die wedstrijd zoals ze naar iedere match toeleven. Ze beseffen wel dat de supporters het een héél belangrijke wedstrijden vinden", aldus de trainer van Gent.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws