Mata zit in zak en as bij Club Brugge: Een ongelooflijk rot gevoel

Mata zit in zak en as bij Club Brugge: "Een ongelooflijk rot gevoel"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 13:30vr 26-02-2021 om 13:30

Club Brugge moest donderdag de Europa League verlaten na een 0-1 verlies tegen Dynamo Kiev. Clinton Mata verzette bergen werk, maar dat bleek niet genoeg. 

"Dit komt natuurlijk hard aan, maar over één ding moeten we toch absoluut geen spijt hebben: we hebben echt alles gegeven", vertelde hij na de match aan Het Laatste Nieuws. "Dit was niet Club op zijn sterkst, en we zullen nooit weten waar we zouden gestrand zijn als iedereen beschikbaar was geweest. Maar dat is nu eenmaal voetbal, dit moeten we aanvaarden."

Mata zag wel dat er duidelijk meer inzat. "We gaan allemaal met een ongelooflijk rot gevoel in ons bed kruipen. Maar ook weer opstaan met de vaste wil om recht te krabbelen. Zondag is er weer een match, en dan moeten we er opnieuw staan. Deze uitschakeling moeten we dus heel snel verteerd hebben."

Zondag speelt Club opnieuw een moeilijke partij tegen KAA Gent. Tegen die club leed het voorlopig haar laatste competitienederlaag. KAA Gent kwam eind december met 0-1 winnen op het veld van Club. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws