In de vorm van tegen Tottenham had Antwerp ze wél uitgeschakeld

"In de vorm van tegen Tottenham had Antwerp ze wél uitgeschakeld"

26-02-2021 13:00
2

Antwerp ligt uit de Europa League. Na de 3-4 in de heenmatch tegen Rangers verloor het ook de terugmatch met 5-2. Patrick Goots vond de prestatie van Antwerp niet bepaald oogstrelend. 

"In de vorm van tegen Tottenham had Antwerp Rangers uitgeschakeld", aldus Goots bij Gazet Van Antwerpen. "Verdedigers die top zijn in ons land, schoten in het voorbije tweeluik tekort. Antwerp staat wel weer op de Europese kaart. De tweede plaats in de competitie vasthouden is nu de boodschap, zodat ook de fans volgend seizoen van dit toneel kunnen genieten."

Over de hele campagne mag Antwerp hoe dan ook tevreden zijn. "Antwerp verlaat Europa met opgeheven hoofd. De spelers hebben in de poulefase, én zeker thuis tegen Tottenham, getoond dat ze op dit niveau meekunnen. Het had er nog mooier kunnen uitzien mits de aanwezigheid van de fans, die zo lang naar een nieuwe Europese campagne hadden uitgekeken. Aan Antwerp om ervoor te zorgen dat het volgend jaar opnieuw van de partij is."

Goots gelooft dat Antwerp vice-kampioen kan worden. "Er vallen in de reguliere competitie nog achttien punten te verdienen. Als Antwerp er daarvan twaalf op zijn conto schrijft, dicht ik de club een dikke kans toe om ook na de Play-Offs op plek twee te staan. Dat zal het gevoel van een titel niet evenaren, maar achter een ongenaakbaar Club Brugge heb je dan wel het hoogst haalbare bereikt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie