Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

'Yaremchuk (KAA Gent) kreeg geheim contract na flirt met Club Brugge'

'Yaremchuk (KAA Gent) kreeg geheim contract na flirt met Club Brugge'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 12:00vr 26-02-2021 om 12:00

Laatste update: vrijdag 26 februari 2021 om 12:48vr 26-02-2021 om 12:48

Roman Yaremchuk is nog altijd een sleutelpion bij KAA Gent. Nochtans klonk in september het gerucht dat Club Brugge hem wilde. KAA Gent brak het contract van Yaremchuk toen open, maar hield dat geheim. 

Volgens Het Nieuwsblad ligt Yaremchuk bij KAA Gent niet vast tot 2023, maar tot 2025. Hij heeft op de laatste dag van de transfermercato een verbeterd contract gekregen. KAA Gent heeft daar echter niet over gecommuniceerd. Het nieuwe contract heeft vooral invloed op de transferwaarde van Yaremchuk, die de belofte heeft gekregen dat hij komende zomer mag vertrekken.

Het waren overigens de makelaars van Yaremchuk zelf die hun spits hebben aangeboden bij Club Brugge. Club hapte echter niet toe, vooral dan omdat KAA Gent toch niet zou verkopen aan de rivaal. De geruchten over Club Brugge waren echter genoeg voor het bestuur van KAA Gent om nog een extra inspanning te doen.

In januari kwam Sporting Lissabon wél aankloppen bij KAA Gent om Yaremchuk te halen. Yaremchuk had echter zelf geen zin om in de Portugese competitie te spelen. Hij droomt resoluut van een topcompetitie. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws