Van Der Elst is streng voor Antwerp: Hij is toch door de mand gevallen

Van Der Elst is streng voor Antwerp: "Hij is toch door de mand gevallen"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 11:45vr 26-02-2021 om 11:45

Het Europese seizoen is afgelopen voor alle Belgische clubs. Donderdag gingen ook Club Brugge en Antwerp voor de bijl. Franky Van Der Elst reageert ontgoocheld. 

"Club Brugge had niet genoeg kwaliteit meer, ook niet om in te brengen, om de match in evenwicht te brengen. Natuurlijk is dat ontgoochelend, maar ik ben ook heel erg ontgoocheld over de manier waarop Antwerp het heeft weggegeven. Het was echt schrijnend tegen de Rangers. Achterin was het gewoon slecht. Vooral Le Marchand, toch een winteraankoop, viel door de mand", benadrukt hij bij Sporza. 

De vraag is wel wat dit zegt over onze competitie. "Club kon niet met gelijke wapens strijden en ik blijf ervan overtuigd dat een goed Antwerp wel een kans had. Maar dat al onze clubs er nu al uitliggen, spreekt natuurlijk niet in het voordeel van de Belgische competiie. Je kunt je vragen of onze competitie sterker is geworden door de Play-Offs."

Samenwerken met Nederland is evenwel niet de oplossing. "Ik ben persoonlijk geen voorstander van een BeNe-League. Ik denk niet dat dat onze competitie per se sterker zal maken. Dat zal vooral komen, omdat het tv-geld de hoogte ingaat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws