Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Bruno schittert in Jupiler Pro League: Weet zelf niet wat mij overkomt

Bruno schittert in Jupiler Pro League: "Weet zelf niet wat mij overkomt"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 12:45vr 26-02-2021 om 12:45

Laatste update: vrijdag 26 februari 2021 om 12:47vr 26-02-2021 om 12:47

Paul Onuachu is met 23 goals ongenaakbaar in de Jupiler Pro League, maar ook Gianni Bruno (29) schrijft een mooi verhaal. Hij zit nu aan zestien doelpunten bij Zulte Waregem. Hij is daarmee de best scorende Belg in onze competitie. 

"Ik weet zelf niet wat mij overkomt", lacht Bruno bij RTBF"Ik geniet ervan, want ik weet dat het niet altijd zo gaat. Ik ben ook perfectionistisch ingesteld. Als ik twee keer scoor en één kans mis, dan denk ik aan die gemiste kans. Maar mijn huidige succes komt niet de lucht vallen. Het is de vrucht van al mijn hart in de laatste jaren."

Zulte Waregem is een ideale ploeg voor hem. "Ik ben gegroeid in een milieu waar werken centraal staat. Dat werk betaalt zich vroeg of laat uit. Er zijn spelers met zoveel talent dat ze niet hard moet werken om er te geraken, zoals mijn vriend Eden Hazard. De rest moet zich ten volle inzetten. En je hebt natuurlijk ook geluk nodig", bekent hij. 

De beste Belgische schutter zijn betekent wel wat voor Bruno. "De Belgische competitie krijgt vaak kritiek, maar wordt elk jaar beter. Onze hoogste klasse haalt een heel hoog niveau. De teams zijn goed en er is veel talent. Kijk naar Charles De Ketelaere: hij heeft voor mij het grootste potentieel in de Jupiler Pro League."

  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie je Bruno ooit Rode Duivel worden?

Ja
13%
Nee
87%
(45 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws