Anderlecht-CEO Donvil stelt supporters gerust: “Geen fan van Standard”

Anderlecht-CEO Donvil stelt supporters gerust: “Geen fan van Standard”

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 07:20vr 26-02-2021 om 07:20

Anderlecht-CEO Jos Donvil heeft de supporters toegesproken tijdens een Fan Board. Het Laatste Nieuws dat hij daarin de fans heeft gerustgesteld en dat de algemene eerste indruk van de CEO erg goed is binnengekomen bij de supporters van paars-wit.

Donvil was met BASE en VOO sponsor van Standard en hij werd ook in verband gebracht met een officiële functie bij de Rouches, maar dat wordt bij Anderlecht afgedaan als nonsens. ‘De Anderlecht-fans hadden vragen over Donvils Standard-verleden. De laatste dagen deed hij een poging om de achterban te overtuigen van zijn paars-witte hart. Zo benadrukte hij in zijn eerste interview bij rechtenhouder Eleven Sports dat hij “geen supporter van Standard” is. “Ik was er sponsor.” Dat herhaalde de Dilbekenaar volgens aanwezigen op de Fan Board’, klinkt het.

De supporters waren blij met de eerste indruk van de CEO. ‘Het supportersorgaan neemt vrede met die uitleg. Donvil gaf zo’n goede indruk dat de genodigden overtuigd zijn van zijn intenties en bedoelingen. “Jos is een meerwaarde.” Dat geluid valt ook binnen de club te horen. Donvil, die als troef heeft perfect tweetalig te zijn, kan begeesteren, beweert men in het Lotto Park. Een insider: “Hij heeft overtuigingskracht, ambitie en een duidelijke visie.”’ Ook coach Vincent Kompany krijgt nog steeds het volledige vertrouwen en Donvil gaf aan dat de ambities nog hetzelfde zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws