Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Mechele na nederlaag Club Brugge: “We werden weggedrukt door Kiev”

Mechele na nederlaag Club Brugge: “We werden weggedrukt door Kiev”

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 08:28vr 26-02-2021 om 08:28

Club Brugge moet een ontgoocheling slikken. Het werd uitgeschakeld in de Europa League na de 0-1 nederlaag tegen Dynamo Kiev. Verdediger Brandon Mechele sprak na afloop over de pijnlijke nederlaag.

Dynamo Kiev had aan een scherpe aanval genoeg. “Eén onoplettendheid en het was bingo. Kiev had één kans... Het is jammer om het zo weg te geven. Die 0-1 was een vermijdbaar tegendoelpunt. We moesten onze man volgen, maar dat gebeurde niet."

“Dat we veel jongens missen? Dat klopt. Er was ook een kwaliteitsverschil, maar de vervangers hebben hun best gedaan. In de tweede helft werden we achteruit geduwd. Dat mocht niet. Voor doel misten we scherpte”, aldus verdediger Mechele aan Het Laatste Nieuws.

Club Brugge miste enkele pionnen. “De belangrijke spelers die voor creativiteit zorgen zijn er niet. De jongens die hen hebben vervangen hebben hun best gedaan, maar je ziet toch dat er kwaliteitsverschil is. Het is jammer dat we zoveel spelers misten. Iedereen geloofde er wel in, maar het is heel spijtig om zo te verliezen”, citeert Het Nieuwsblad.

Mechele kijkt ook al vooruit naar de match tegen KAA Gent. “Zondag tegen Gent is een heel belangrijke wedstrijd, we zullen zien wie er beschikbaar is. Op zich staan we ver voor in de competitie, maar we willen dat verder uitbreiden.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws