Haaland-teksten van Raiola bereiken ook Dortmund: 'Kan niet eens 10 clubs noemen'

Haaland-teksten van Raiola bereiken ook Dortmund: 'Kan niet eens 10 clubs noemen'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 22:44do 25-02-2021 om 22:44

Borussia Dortmund lijkt zich niet bepaald druk te maken om de uitlatingen die Mino Raiola deze week over zijn cliënt Erling Braut Haaland deed. Volgens de Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer is Haaland een wereldster in wording en zijn er slechts tien clubs die het zich kunnen veroorloven om hem te halen.

De Noorse Golden Boy-winnaar ligt nog tot 2024 vast in Dortmund, maar zou door een speciale clausule in zijn contract in 2022 voor 75 miljoen euro kunnen vertrekken. "Er zijn maximaal tien clubs die het zich kunnen veroorloven om hem te halen. En vier daarvan spelen in de Premier League", liet Raiola deze week weten in een groot interview met de BBC. "En ik kan me niet voorstellen dat iemand niet geïnteresseerd is."

Dortmund-directeur Michael Zorc haalt zijn schouders echter op, als hij geconfronteerd wordt met die teksten. "Het was niet zo'n gek statement van Raiola, zoiets moet je van tijd tot tijd zeggen als zaakwaarnemer", laat hij weten tijdens een perspraatje. "We zijn blij dat Erling hier is en hij heeft zijn waarde voor ons wel bewezen. Het enige wat ik kan zeggen: we hebben een plan met hem en daar gaan we de komende tijd verder aan werken. Ik geloof ook niet dat hij koste wat kost wil vertrekken."

Dat Haaland niet de rest van zijn leven in Dortmund blijft spelen, realiseert Zorc zich echter ook. "Hij kan, wil en zal niet zomaar naar elke club gaan, na zijn tijd in Dortmund. Ik kan eerlijk gezegd niet eens tien clubs opnoemen..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws