Vercauteren: Ik zat nog niet eens op de bank of het was al goal

Vercauteren: "Ik zat nog niet eens op de bank of het was al goal"

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 22:20do 25-02-2021 om 22:20

Royal Antwerp FC is uitgeschakeld in de zestiende finales van de Europa League. The Great Old legde een mooi Europees parcours af maar door te veel individuele foutjes kon het nooit echt aansprake maken op de kwalificatie. Franky Vercauteren reageerde scherp na de uitschakeling.

Royal Antwerp verloor met 5-2 op het veld van FC Rangers. Over twee wedstrijden heen vielen er maar liefst veertien doelpunten, 9-5 in het voordeel van de Schotse topclub. Trainer Frank Vercauteren keek met een dubbel gevoel terug op de confrontaties met FC Rangers. "De Rangers zijn op sommige vlakken zeker goed, maar op andere vlakken zijn ze ook te pakken. Dit is een ploeg waar je tegen kunt winnen. Aan de rust geloofden we er ook nog altijd in", liet Vercauteren optekenen na de wedstrijd aan Sporza

Antwerp deed vooral zichzelf de das om met kleine individuele foutjes, die genadeloos afgestraft worden. "Offensief hebben we ons goed geweerd, maar defensief was het gewoon te weinig", vat Frank Vercauteren de prestatie van Antwerp samen. "We geven in 2 matchen 4 penalty's weg en bij die andere goals zaten ook nog wat weggevers. Die geschenkjes maakten het verschil. Ik zat nog niet eens op de bank of het was al goal", aldus Vercauteren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws