'PSG zoekt contact met entourage Wijnaldum, Inter en Barça ook in de race'

'PSG zoekt contact met entourage Wijnaldum, Inter en Barça ook in de race'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 19:57do 25-02-2021 om 19:57

Georginio Wijnaldum loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Liverpool en dat blijft ook in Europa niet onopgemerkt. De middenvelder staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Internazionale, zo meldt het Franse Le Parisien. PSG zou zelfs al contact hebben gezocht.

Wijnaldum en Liverpool hebben (nog) geen overeenkomst bereikt over een nieuw contract en alles wijst erop dat de Nederlander na dit seizoen vertrekt bij The Reds. Hij kan gratis opgepikt worden door andere ploegen. Le Parisien meldt dat PSG al contact heeft gezocht met de vertegenwoordigers van Wijnaldum om het over een transfer te hebben.

Barcelona is het langst in de race voor Wijnaldum. De Spaanse grootmacht wilde de middenvelder al in de winterse transferperiode binnenhalen, maar vanwege de slechte financiële situatie in Camp Nou was dat niet mogelijk. De opties nemen in ieder geval toe voor Wijnaldum, die de verschillende clubs tegen elkaar uit zou kunnen spelen in de contractonderhandelingen.

Wijnaldum kwam dit seizoen in 23 Premier League-wedstrijden van Liverpool in actie. Het lijkt erop dat er ook in het laatste gedeelte van het seizoen genoeg minuten weggelegd zijn voor de Nederlander, nu Liverpool te maken heeft met een blessuregolf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws