Opmerkelijk: 'Een dag na de aanstelling van Ciman als assistent stapt Henry op'

Opmerkelijk: 'Een dag na de aanstelling van Ciman als assistent stapt Henry op'

25-02-2021 17:23
2

Thierry Henry is niet langer de hoofdcoach van Montreal Impact. De gewezen vedette zou naar verluidt zelf een punt gezet hebben achter de samenwerking. Opvallend: Laurent Ciman tekende gisteren nog een contract als assistent bij Montreal.

Verschillende buitenlandse media maken melding van het nieuws. Henry zou zijn contract in Canada per direct verbroken hebben. Sinds 2019 was de oud-stervoetballer van Arsenal FC en FC Barcelona er aan de slag, nadat een eerder avontuur bij AS Monaco op een sisser uitdraaide. Zijn eerste pasjes in het trainersvak zette hij overigens bij de Rode Duivels, als assistent van Roberto Martinez.

Over assistenten gesproken, ook voor Ciman zal het nieuws als een donderslag bij heldere hemel komen. De voormalige Rode Duivel besloot zopas zijn voetbalschoenen definitief aan de haak te hangen en maakte woensdag bekend dat hij de rol van T2 zal vervullen bij Montreal, waar hij ook als speler actief was. Dat zal dus niet onder Henry gebeuren. Overigens is de sportief directeur van de club ook een Belg: Olivier Renard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie