Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Van den Brom valt uit de lucht over crisisberaad: Geen enkel signaal ontvangen

Van den Brom valt uit de lucht over crisisberaad: "Geen enkel signaal ontvangen"

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 16:50do 25-02-2021 om 16:50

Laatste update: donderdag 25 februari 2021 om 17:05do 25-02-2021 om 17:05

De zenuwen staan erg gespannen bij KRC Genk. Vrijdagavond moét er absoluut een resultaat gehaald worden op bezoek bij Sporting Charleroi, anders hangt deelname aan Play-Off 1 stilaan aan een zijden draadje. Ook het hoofd van John van den Brom komt steeds dichter bij het kapblok. Al ziet hij dat zelf enigszins anders ...

Maandag vond er in de Genkse bestuurskamers nog een crisiberaad plaats over de positie van van den Brom. Die overleefde de vergadering uiteindelijk. Op zijn perspraatje op donderdag deed onze noorderbuur echter alsof zijn neus bloedde. "Jij zegt dat. Maar is dat zo? Ik heb daar in elk geval geen enkel signaal over ontvangen. En ik praat dagelijks met Dimitri de Condé en bijna dagelijks met Peter Croonen", klonk het.

Toch is het er tegen Charleroi best 'boenk' op voor van den Brom en zijn manschappen. "We hebben het nog steeds in eigen hand, maar nu zijn er écht geen excuses meer", beseft hij zelf. "Nu moeten we het zelf doen. We hebben een resultaat nodig. De mindset van de jongens moet zijn: de wedstrijd winnen, ten koste van alles."

In het klassement staat Genk er momenteel nog steeds behoorlijk voor. De Limburgers staan derde met 43 punten, al is dat er slechts eentje meer dan nummer vijf RSC Anderlecht en drie meer dan een leger uitdagers. In 2021 draait het volledig vierkant. Genk boekte amper vijf punten uit haar laatste negen matchen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws