'Vasco da Gama gaat niet door met Neto, Genk ziet huurling terugkeren'

'Vasco da Gama gaat niet door met Neto, Genk ziet huurling terugkeren'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 16:17do 25-02-2021 om 16:17

KRC Genk nam dit seizoen afscheid van flink wat overbodige pionnen en leende ook een pak spelers uit. Daar is Neto Borges er één van. De Braziliaan keerde terug naar zijn thuisland, maar lijkt daar niet lang te gaan blijven.

Neto wist niet te overtuigen bij Genk en de club besloot om dan ook afscheid te nemen van de linksachter. De Braziliaan werd verhuurd aan Vasco da Gama, dat hem tot het einde van het seizoen leende. Het kon die huurovereenkomst ook met één seizoen verlengen, maar ziet volgens Gazeta Esportiva af van die optie.

Vasco da Gama staat momenteel namelijk op een degradatieplek en dreigt te degraderen. Als dat gebeurt, loopt het ook flink wat inkomsten mis en zal het Neto niet langer kunnen betalen. Neto keert daardoor na dit seizoen in principe terug naar Genk.

Bij de Limburgers lijkt er echter ook geen toekomst weggelegd te zijn voor Neto. Genk heeft met Jere Uronen en Gerardo Arteaga al twee linksachters in de kern zitten. Daarnaast werd ook Simen Juklerod al aangetrokken voor volgend seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws