Grote spanning bij Club Brugge: 'Resultaten coronatesten nog niet bekend'

Grote spanning bij Club Brugge: 'Resultaten coronatesten nog niet bekend'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 14:30do 25-02-2021 om 14:30

Club Brugge staat donderdagavond tegen Dinamo Kiev maar weet nog steeds niet met welke elf het voor de dag zal kunnen komen. Het is vooral afwachten of Simon Mignolet en Charles De Ketelaere voor Blauw-Zwart kunnen uitkomen.

Enkele dagen voor de partij tegen Dinamo Kiev raakte bekend dat Mignolet en De Ketelaere positief hadden getest op het coronavirus. Niet naar de zin van Club Brugge, dat besloot om het duo een extra test te laten afleggen. De Bruggelingen hopen dat De Ketelaere en Mignolet vals positief waren en bij een nieuwe test negatief blijken te zijn. Maar op die resultaten blijft het wachten, weet Sporza.

Op dit moment kent Club Brugge de resultaten nog steeds niet, waardoor de voorbereiding op de wedstrijd van donderdagavond ook serieus werd gehinderd. Als het duo, of één van de twee, uiteindelijk toch nog negatief test, zullen ze ongetwijfeld ook in de basis staan. Club Brugge verdedigt in het eigen stadion een 1-1 gelijkspel. Bij winst of een scoreloos gelijkspel, stoot het door naar de volgende ronde in de Europa League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws