OFFICIEEL: Lokeren-Temse stelt clubcoryfee aan als nieuwe coach

OFFICIEEL: Lokeren-Temse stelt clubcoryfee aan als nieuwe coach

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 13:58do 25-02-2021 om 13:58

Bij SC Lokeren-Temse is men al druk bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen. Daar horen nieuwe spelers bij, maar ook een nieuwe trainer. De club heeft Chris Janssens aangesteld als de nieuwe coach.

Dat maakt de club zelf bekend via de officiële kanalen. Hij zal vanaf volgend seizoen Lokeren onder zijn hoede krijgen en wordt de opvolger van Karel Fraeye, die een contract had tot het einde van het voorbije seizoen.

Voor Janssens wordt het zeker niet zijn eerste avontuur op Daknam. Van 1996 tot 2001 was hij namelijk al actief als speler van Lokeren. Daarna kwam hij nog uit voor Willem II, Westerlo, Zulte Waregem en Lierse. Als trainer was hij actief als assistent bij Lierse, KV Oostende en Cercle Brugge. Als hoofdcoach stond hij aan het roer van Eendracht Aalst, FC Dender en Tempo Overijse.

"Toen de kans zich voordeed, heb ik echt niet lang moeten twijfelen", reageert Janssens. "Als ik alleen al dat logo zie, begint mijn hart sneller te kloppen. Ik heb er de vijf mooiste jaren van mijn profcarrière meegemaakt. Sporting Lokeren gaf me de kans om prof te worden. Fantastische jaren waren het", aldus Janssens. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws