Schotse pers treurt: ‘Tegen Antwerp had het stadion moeten kolken’

Schotse pers treurt: ‘Tegen Antwerp had het stadion moeten kolken’

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 13:20do 25-02-2021 om 13:20

Laatste update: donderdag 25 februari 2021 om 18:11do 25-02-2021 om 18:11

Antwerp zet zijn Europese avontuur voort in Schotland waar het een 3-4 thuisnederlaag moet goed maken. Een bijzonder lastige opgave. In de Schotse pers twijfelen ze dan ook niet meer aan de kansen van Glasgow Rangers.

Zo voorspelt Sportskeeda een nieuwe overwinning voor Rangers. ‘Antwerp speelde met veel moed in de thuiswedstrijd maar kwam tekort. Daarbovenop missen ze nog een heleboel spelers, de thuisploeg zal deze karwei dus moeten klaren.’ De sportwebsite denkt aan een 2-1 overwinning voor Rangers.

Ook bij SportsMole maken ze zich niet al te veel zorgen om de Schotse kansen. ‘Steven Gerrard zal zijn spelers zeker moeten motiveren in het Europese treffen tegen Antwerp. De focus zal echter wel al met een half oog op de competitiewedstrijd nadien liggen. Antwerp kan trots zijn op het afgelegde parcours en heeft een goede ploeg. De thuisnederlaag ophalen tegen de uitstekende defensie van Rangers lijkt echter te lastig.’

Glasgow live treurt dan weer om het ontbreken van supporters in het stadion. ‘Dit zou één van die avonden moeten zijn waarbij het stadion kolkt en leeft. Helaas zal ook deze wedstrijd achter gesloten deuren worden gespeeld. Dat is misschien wel de grootste ontgoocheling voor de Rangers dit seizoen’, aldus het Schotse nieuwsmedium.

Ten slotte graaft BBC nog eens in het verleden. ‘Het zal de vijfde keer worden dat de Rangers het thuis opnemen tegen een Belgische tegenstander. De vier voorafgaande wedstrijden werden telkens gewonnen. De laatste keer was tegen Standard eerder dit seizoen.’

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal Antwerp toch nog doorstoten in Europa?

Ja
55%
Nee
45%
(465 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws