Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Ik zou een langdurig verblijf bij Antwerp zeker en vast zien zitten

"Ik zou een langdurig verblijf bij Antwerp zeker en vast zien zitten"

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 11:00do 25-02-2021 om 11:00

Antwerp speelt donderdagavond op het veld van Rangers. De vraag is wel of Ortwin De Wolf dan in doel zal staan. De Wolf wil zich in ieder geval heel graag bewijzen bij Antwerp na een einde in mineur bij Eupen. 

Bij Eupen raakte hij dit seizoen zijn plaats kwijt bij aan Théo Defourny. "Zonder arrogant over te komen of zo, maar ik snapte niet waarom ik aan de kant werd geschoven", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen. "Ik heb er nooit een uitleg voor gekregen, waar ik het best moeilijk mee had. Net omdat de mensen binnen de club mij toevertrouwden dat ik hun nummer één was. Da's weer een lesje dat ik heb geleerd: als keeper ben je nóóit zeker van je plaats."

Het aanbod van Antwerp kwam dan ook als geroepen. "Toen Antwerp begin januari aanklopte, was voor mij de keuze snel gemaakt. De Eupense zoektocht naar een vervanger voor mij, en de discussies over een uitleenbeurt met of zonder aankoopoptie, zorgden voor de nodige vertraging", legt hij uit.

De vraag is wel waar de toekomst van De Wolf ligt. "Antwerp huurt me nu tot het einde van het seizoen. Het is aan de twee clubs om te bekijken wat er nadien mogelijk is. Ik heb in Eupen nog een contract tot 2022 en hoop dat het bestuur zich redelijk opstelt. Ik zie een langdurig verblijf op de Bosuil zeker zitten. Ook mijn Lokerse familie is blij met deze tussenstop, dichter bij huis. Een paar jaar geleden stond ik al dicht bij een overgang van Sporting Lokeren naar Antwerp, maar die deal viel toen in het water."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is De Wolf een goede doelman voor Antwerp?

Ja
67%
Nee
33%
(606 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws