Alweer besmettingen bij Club Brugge: Wij zijn nu de lul

Alweer besmettingen bij Club Brugge: "Wij zijn nu de lul"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 22:31wo 24-02-2021 om 22:31

Laatste update: woensdag 24 februari 2021 om 22:32wo 24-02-2021 om 22:32

Club Brugge zit opnieuw met een stevige corona-uitbraak en heeft met Simon Mignolet en Charles De Ketelaere twee nieuwe spelers die besmet zijn geraakt. Bij Club Brugge begrijpt men er maar weinig van.

Twee nieuwe besmettingen bij Club Brugge, dat is toch opvallend. Hoe komt het dat er toch extra besmettingen bij zijn gekomen? "Dat is heel moeilijk om in te schatten", zegt Rik De Mil bij Sporza. "We doen er alles aan om iedereen gezond te houden. We namen al veel maatregelen en doen er nu nog veel meer."

"Zo moeten jongens nu bijvoorbeeld apart een afspraak maken bij de kinesist. Dat gebeurt niet meer met drie of vier tegelijk. We zorgen ervoor dat we elkaar pas samen zien als we buiten op het veld staan", aldus De Mil.

"Dat vraagt veel van de spelers, maar ze doen dat perfect. Als corona in een groep zit, dan is het niet eenvoudig om het te stoppen. De extra maatregelen zijn de enige manier om corona buiten te krijgen."

Club Brugge is de lul
Ook Ruud Vormer begrijpt er maar weinig van. "Geen idee waarom wij zoveel besmettingen hebben. Het gebeurt over de hele wereld en nu zijn wij de lul. Je moet ermee leven", aldus de Nederlander

"Iedereen houdt zich aan de regels en toch kun je nog besmet geraken. We ontbijten hier al niet meer, we krijgen de lunch mee voor thuis, zo vaak zijn we hier niet meer samen op de club. We komen om 9.30 u aan en een kwartier laten staan we buiten. En na de training gaan we weer naar huis", geeft Vormer nog aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws