Lawrence overtuigt niet bij Anderlecht: 'Festijn aan foute passes'

Lawrence overtuigt niet bij Anderlecht: 'Festijn aan foute passes'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 23:30wo 24-02-2021 om 23:30

RSC Anderlecht kon afgelopen weekend niet overtuigen tegen KV Kortrijk en ging met 0-2 onderuit. Vincent Kompany greep al snel in tijdens die partij met enkele wissels aan de rust. Mo Messoudi zag wel meer mensen niet overtuigen in de wedstrijd.

"Als je Majeed Ashimeru en Jacob Bruun Larsen aan de rust tegen KV Kortrijk vervangt, kon je dat even goed hebben gedaan met Kemar Lawrence, bijgenaamd ‘taxi’", zegt Messoudi in Sport/Voetbalmagazine.

"Die linkerflank van Anderlecht draaide voor geen meter, een festijn aan foute passes en misverstanden. Ook defensief liet Lawrence zich telkens aftroeven, bij quasi elke kans die KV Kortrijk in de eerste helft afdwong was Lawrence in de negatieve zin betrokken", aldus de analist.

"Bij het eerste doelpunt gaat hij op een onbegrijpelijke manier druk zetten op Gilles Dewaele. Uit de actie komt de corner en de flater van de doelman. Bij de tweede tegengoal doet hij ook iets raars: hij wil Zinho Gano offside zetten, terwijl Hannes Delcroix er nog achter loopt. Loop wat terug, denk ik dan. Nee, van taxi Lawrence hebben nog niet veel gezien: heel weinig loopacties naar voor en defensief was het zeer gammel", besluit Messoudi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws