Gerrard op zijn hoede voor Antwerp: Ik heb zeker respect voor de tegenstander

Gerrard op zijn hoede voor Antwerp: "Ik heb zeker respect voor de tegenstander"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 17:12wo 24-02-2021 om 17:12

Antwerp speelt donderdagavond zijn terugmatch in de 1/16e finales van de Europa League tegen FC Rangers. De Schotten wonnen vorige week met 3-4 op de Bosuil, maar toch is trainer Steven Gerrard enorm op zijn hoede.

Volgens de 40-jarige Engelsman zal zijn ploeg het slim moeten aanpakken. "We zullen zien wat Antwerp doet, maar de spelers zullen slim moeten zijn. Als Antwerp in het begin druk zet, zullen we proberen de ruimte in de rug te benutten", vertelde Gerrard volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie.

"Maar we zullen ook klaar zijn als zij het meer gesloten houden. Voor mij ligt de focus hoe dan ook altijd op onze ploeg en hoe wij het gaan aanpakken, hoe we de tegenstander problemen kunnen bezorgen. Thuis hebben we het al fantastisch gedaan en we willen onze supporters trots maken."

"Maar ik heb zeker respect voor de tegenstander. Ze hebben vorige week bewezen over gevaarlijke spelers te beschikken en ze recupereren er een of twee. We zullen op ons best moeten zijn", besloot Gerrard.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws