Breaking news

'Kans op licentie voor Moeskroen erg klein, 1A met zeventien clubs is optie'

Club Brugge ondanks corona met vertrouwen tegen Kiev: Dat gaan we laten zien

Club Brugge ondanks corona met vertrouwen tegen Kiev: "Dat gaan we laten zien"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 16:46wo 24-02-2021 om 16:46

Club Brugge speelt donderdagavond zijn terugmatch in de 1/16e finales van de Europa League tegen Dinamo Kiev. Dat zal echter moeten gebeuren zonder meerdere sterkhouders. Toch heeft Ruud Vormer vertrouwen in een goede afloop.

Club Brugge verdedigt een 1-1 gelijkspel uit de heenmatch. "Als team kan je veel bereiken, en dat gaan we laten zien", vertelde Vormer aan Het Nieuwsblad. "Het klopt dat het met Hans en co misschien wat makkelijker had geweest, daar moeten we niet flauw over doen. Maar de jongens die meespelen kunnen ook allemaal aardig voetballen. Het moet lukken met deze groep, maar het blijft natuurlijk wel Kiev."

De Nederlander zal één van de meest ervaren spelers zijn op het veld. Hij moet Blauw-Zwart op speeltouw nemen. "Eigenlijk vind ik dat best wel leuk. Het is normaal dat je in de gegeven omstandigheden veel meer moet coachen. Je zag dat tegen Leuven ook: jongens als Van der Brempt worden graag geholpen. Het is normaal dat jongens als Vanaken zo’n zaken allemaal al weten, en de jonkies nog wat coaching nodig hebben."

De middenvelder van Club gelooft rotsvast in een goede afloop. "We hebben genoeg power in ons elftal, ook zonder die andere jongens. We zijn klaar: de training vandaag was heel goed. Morgen moet het gebeuren en dan gaan we hopelijk een rondje verder", besloot Vormer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws