Jupiler Pro League is buiten Club Brugge enorm spannend: “Dit format werkt”

Jupiler Pro League is buiten Club Brugge enorm spannend: “Dit format werkt”

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 15:45wo 24-02-2021 om 15:45

De Jupiler Pro League is dit seizoen enorm spannend. Verschillende ploegen strijden voor een plek in de top vier en Play-Off 1 en ook voor Play-Off 2 ligt alles nog open. Mo Messoudi ziet een succesvol format.

Door corona werd het format in de Jupiler Pro League aangepast. “Voor het seizoen was het uitkijken naar dit format. Achttien clubs, play-off 1 met vier voor de titel, met vier voor de Europese plaatsen. Als ik het nu zie: dit werkt. Het is enorm spannend. Zijn ploegen, op Club Brugge na, nu meer aan elkaar gewaagd omdat er geen publiek is? Ook in andere landen is het spannend”, citeert Sport/Voetbalmagazine.

“Het kan in elk geval dat je meestrijdt voor Play-Off 1, maar zelfs nog uit Play-Off 2 kan vallen. Ploegen die andere jaren rond dit tijdstip tussen de 9e en 13e plaats staan en geen aanspraak meer kunnen maken op Play-Off 1, blijven nu wél betrokken. Dan heb ik het over Eupen, KV Kortrijk, Zulte Waregem, zelfs KAA Gent. En wat daaronder zit, moet nog strijden om er niet uit te vallen. Voor mij is dit iets om mee te nemen bij de beoordeling van dit format. Dit werkt”, aldus Messoudi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Messoudi hier gelijk?

Ja
54%
Nee
46%
(260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws