Verbazend: Er was behoorlijk wat frustratie in Schotland na Antwerp

Verbazend: "Er was behoorlijk wat frustratie in Schotland na Antwerp"

24-02-2021 12:15 Laatste update: 23:03
2

Antwerp staat voor een loodzware klus in Europa. Tegen de Rangers werd er met 3-4 verloren. De schotten hebben dus een uitstekende uitgangspositie en zitten boordevol vertrouwen. VoetbalPrimeur.be liet een Schotse journalist zijn licht schijnen over de terugmatch.

"Het zal je misschien verbazen maar eigenlijk was er behoorlijk wat frustratie na de match tegen Antwerp", vertelt Stewart Franklin, journalist voor het Rangers-nieuwsmedium Gersnet, in een exclusief gesprek. "De media, supporters en spelers waren niet tevreden over de defensieve prestatie. Ook de scheidsrechters moesten het ontgelden, al waren ze dramatisch langs beide kanten."

Die frustraties maakten echter al snel plaats voor optimisme na de uitstekende uitgangspositie. "Als je twee keer achter komt en dan toch nog wint moet je uiteraard wel blij zijn met het resultaat", vervolgt Franklin. "Dat vierde doelpunt was echt cruciaal. Ik zie Antwerp niet twee keer scoren in Schotland. De Rangers hebben een uitstekende thuisreputatie."

Antwerp heeft echter geen andere keus dan op zoek te gaan naar doelpunten, het zou dan ook zomaar een nieuw doelpuntenfestijn kunnen worden. "Ik zal verbaasd zijn als de Rangers niet minstens één keertje scoren. Ik denk dus dat het opnieuw spectaculair zal worden. Voor de  neutrale fan kan het weleens een prachtige wedstrijd worden", besluit Franklin.