Transfer voor Januzaj of toch verlengd verblijf? We zijn er mee bezig

Transfer voor Januzaj of toch verlengd verblijf? "We zijn er mee bezig"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 11:45wo 24-02-2021 om 11:45

Adnan Januzaj heeft op zijn 26ste al een bewogen voetbalcarrière op zitten. Bij Real Sociedad heeft de aanvaller echter weer rust gevonden, zowel op als naast het veld. Een langer verblijf bij de Spaanse club is dus zeker mogelijk, al houdt de Rode Duivel ook andere opties in beraad.

Nadat hij als een komeet de voetbalwereld bestormde als jongeling bij United kwam de carrière van Januzaj in het slop terecht. Sinds 2017 speelt de Rode Duivel voor Real Sociedad, bij de Baskische club vond Januzaj de standvastigheid en rust die zijn loopbaan nodig had.

"Ik ben heel erg blij hier. We hebben een goeie ploeg en het leven is hier goed", citeert Het Nieuwsblad Januzaj. Die omstandigheden zorgden ervoor dat de aanvaller weer naar zijn beste vorm toegroeide. Januzaj stond vorig jaar dan ook in de belangstelling van een heleboel clubs. "Ik weet niet of ik zonder corona een transfer had gemaakt, dat is moeilijk te zeggen. Ik maak me er echter niet meer zoveel zorgen om, dat is iets wat ik heb moeten leren. Ik kan me beter op voetbal concentreren dan vroeger."

Om nieuwe geïnteresseerde clubs af te schrikken wil Sociedad het contract van Januzaj graag verlengen. "Dat klopt. Ik heb nog één jaar contract, daarna zien we wel wat er gebeurt. Er lopen onderhandelingen met de club maar ik volg ze niet op de voet. Ik zou het zeker niet erg vinden om langer te blijven want ik heb het naar mijn zin. We zien wel", besluit Januzaj.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws