De Laet gelooft in stunt:  Misschien kan Lamkel Ze de Rangers pijn doen

De Laet gelooft in stunt: "Misschien kan Lamkel Ze de Rangers pijn doen"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 11:30wo 24-02-2021 om 11:30

Ritchie De Laet en Antwerp staan voor een lastige Europese klus. Tegen het Schotse Rangers moet er een 3-4 nederlaag worden goedgemaakt. Geen makkelijke opgave, De Laet gelooft er echter nog in.

Staan De Laet en ploegmaats voor hun laatste Europese verplaatsing dit seizoen?  "Dat zullen we nog wel zien", houdt de verdediger er de moed in tegenover Sporza. "We weten wat ons te doen staan en wat we nodig hebben om door te stoten. We gaan vrij ontspannen naar daar."

Antwerp zal meermaals moeten scoren en kan daarvoor opnieuw rekenen op de diensten van Didier Lamkel Ze. "Hopelijk kan hij met zijn snelheid de Rangers pijn doen. We hadden ook nog gehoopt op Dieumerci Mbokani, hij is echter nog niet fit genoeg", vervolgt De Laet.

Als Antwerp doorstoot zou het stunt van formaat betekenen. De Rangers slikken amper tegendoelpunten terwijl Antwerp op z’n minst twee keer zal moeten scoren. "Statistieken zijn er om te breken. Voor de heenwedstrijd hadden ze ook nog maar acht tegengoals geïncasseerd maar we scoorden wel drie keer. We gaan naar daar met vertrouwen en gaan er alles aan doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws