Januzaj wil titularis zijn bij Rode Duivels op EK: “Eer voor België te spelen

Januzaj wil titularis zijn bij Rode Duivels op EK: “Eer voor België te spelen"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 10:45wo 24-02-2021 om 10:45

Adnan Januzaj is niet altijd zeker van een basisplaats bij Real Sociedad, maar de vleugelspeler is ambitieus. Januzaj is 26 jaar en heeft de ambitie om op het komende EK titularis te zijn.

Januzaj spreekt ook met bondscoach Roberto Martinez. “Ik heb hem het laatst gesproken in oktober, voor de voorlaatste interlandbreak. Hij wilde weten hoe het met me ging. De enige reden waarom hij me niet heeft opgeroepen, was omdat ik geblesseerd was en me op mijn club moest concentreren.”

“Al de rest zijn verhaaltjes die de bedoeling hebben me een reactie te ontlokken. Ik heb altijd een goeie band met de coach gehad en zijn beslissingen gerespecteerd. Het beste bewijs is dat hij me in Rusland heeft meegenomen naar het WK”, citeert Het Nieuwsblad Januzaj.

Januzaj rekent op het EK. “Natuurlijk, ik wil er graag bij zijn. Ik ben 26, sta op het toppunt van mijn carrière. Op mijn leeftijd zou ik titularis moeten zijn bij de nationale ploeg. Dat is ook mijn ambitie. Het is een eer om voor mijn land te spelen. De mensen die mijn kwaliteiten kennen, weten wat ik kan brengen.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een realistisch doelstelling voor Januzaj?

Ja
60%
Nee
40%
(47 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws