Supportersorgaan KVM na vertrek van Penninckx: Niemand staat boven de club

Supportersorgaan KVM na vertrek van Penninckx: "Niemand staat boven de club"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 08:00wo 24-02-2021 om 08:00

De raad van bestuur bij KV Mechelen heeft Dieter Penninckx weggestemd. Het supportersorgaan, dat mee aan tafel schuift als medeaandeelhouder, wil zo helemaal komaf met het verleden én met een schone lei Malinwa weer naar de toekomst laten kijken.

"Helaas moeten we vaststellen dat de standpunten over de manier waarop wij, samen met de andere aandeelhouders, met KV Mechelen verder willen zo ver uit elkaar liggen dat geen enkele onderhandelde oplossing nog mogelijk is", schrijft het supportersorgaan in een uitgebreid statement op zijn website. "We kunnen niet toelaten dat iemand zichzelf boven de club stelt. Daarom werd beslist om over te gaan tot het ontslag van Penninckx."

Voor de fans van Malinwa is het alvast duidelijk. "Niemand staat boven de club. Niemand mag de toekomst van KV Mechelen in gevaar brengen." Penninckx wilde in Het Nieuwsblad slechts kort reageren op zijn ontslag. "Ik blijf supporter in hart en nieren. Ik ben bewogen over vanavond. Weet dat ik achter de club blijf staan in goeie én kwade tijden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Maakte Mechelen de juiste keuze?

Ja
91%
Nee
9%
(94 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws