Kiest Refaelov (34) voor andere Belgische club? Antwerp neemt een groot risico

Kiest Refaelov (34) voor andere Belgische club? "Antwerp neemt een groot risico"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 07:00wo 24-02-2021 om 07:00

Lior Refaelov won in januari de Gouden Schoen, maar mogelijk wandelt de 34-jarige spelmaker na dit seizoen gratis de deur uit bij Royal Antwerp FC. Dudu Dahan, de makelaar van Refaelov, vindt alvast dat men bij The Great Old hoog spel aan het spelen is.

Op dit moment zijn er volgens Dahan geen onderhandelingen aan de gang tussen Refaelov en Antwerp. "Vreemd? Ik zit zeventien jaar in het vak, ik vind niks vreemd. Maar Antwerp neemt wel a big risk. Het contract van Lior loopt binnen een paar maanden af, wettelijk mag hij praten met andere clubs, en ik voel veel belangstelling", vertelt de makelaar in Sport/Voetbalmagazine.

Refaelov werd reeds gelinkt aan Beitar Jerusalem, maar ook in de Jupiler Pro League wordt de Antwerp-sterkhouder gevolgd. "In Israël wil iedereen hem een kans geven, maar ook in België kennen ze zijn kwaliteiten. Lior had een goed seizoen en ik voel dat hij volgend jaar nog beter zal zijn. Aan de bal is hij sterk, maar ook zonder kiest hij intelligent positie. Veel clubs appreciëren dat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Waar speelt Refaelov volgend seizoen?

Bij Antwerp
39%
Bij een andere Belgische club
35%
In het buitenland
26%
(906 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws