Brys na nederlaag tegen Club Brugge: Misschien wel het grootste talent in jaren

Brys na nederlaag tegen Club Brugge: "Misschien wel het grootste talent in jaren"

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 20:49di 23-02-2021 om 20:49

Oud-Heverlee Leuven kende maandagavond een moeilijke verplaatsing naar Club Brugge. De troepen van Marc Brys probeerden het wel maar moesten hun meerdere erkennen in Club Brugge. Brys miste ook twee sleutelspelers en dat merkte je volgens de trainer van de bezoekers.

Marc Brys trok naar Club Brugge zonder Mathieu Maertens en Malinov, twee spelers die normaal een vaste stek hebben in de basiself van Brys. En net tegen Club Brugge, de ongenaakbare leider in de competitie, daarom sleutelde de trainer van OHL aan zijn opstelling en posteerde hij Kamal Sowah op die positie. Sowah trok zijn streng maar Brys zag ook dat de tegenstand te sterk was.

"Uiteraard ben je gehandicapt zonder Maertens en Malinov. We zitten niet dik qua verdedigende middenvelders. Logisch dus dat we Thieu en Kristiyan hebben gemist tegen Club Brugge. Dat zijn de gasten die de bal veroveren en dan snel kunnen snel omschakelen. Dit was overigens een goeie test voor Sowah. Kamal nam het op tegen misschien wel het grootste talent in jaren in België (De Ketelaere, nvdr.). Da’s alleen maar goed voor zijn progressie", liet Brys weten op de website van OHL.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws