Overmeire twijfelt over toekomst: Heb die kans nooit gekregen

Overmeire twijfelt over toekomst: "Heb die kans nooit gekregen"

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 20:35di 23-02-2021 om 20:35

Dé ploegspeler in de Belgische voetbalcompetities is Killian Overmeire. De gewezen kapitein van Sporting Lokeren is er nu aan de slag bij de fusieclub Lokeren-Temse. Overmeire heeft echter nog geen beslissing genomen of hij zal stoppen volgend seizoen.

Killian Overmeire speelde maar liefst 496 wedstrijden voor Sporting Lokeren en was zo'n 17 jaar actief in de eerste ploeg van Sporting Lokeren. Momenteel is de gewezen kapitein aan de slag bij de fusieclub Lokeren-Temse, dus hij blijft 'zijn' club trouw. Of hij daar nog een seizoen zal aan breien is voor hem nog een knoop die hij moet doorhakken. 

De middenvelder had een gesprek met de club over zijn toekomst. Dat gesprek viel te beluisteren en te bekijken op de officiële kanalen van de club. "Ik weet wel als ik die klik ga maken dat ik nog een jaar verder speel, zal ik mezelf kunnen pushen om nog eens alles te geven. Wat mij het meeste aantrekt is dat ik nog geen wedstrijd gehad heb voor eigen publiek, voor de supporters. Dus is voor mij de cirkel nog niet rond. Ik ben terug gekomen voor de supporters maar ik heb het niet gehad door die corona. Het is niet afgewerkt voor mij. Ik mis de sfeer van thuiswedstrijden, zoals bij die testwedstrijden. Daarvoor zou ik alles geven om nog eens alles te geven", liet Overmeire weten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws