Club Brugge krijgt geen genoeg van primeur voor Van der Brempt: 'En wat voor één!'

Club Brugge krijgt geen genoeg van primeur voor Van der Brempt: 'En wat voor één!'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 18:17di 23-02-2021 om 18:17

Club Brugge rekende maandagavond vrij eenvoudig af met Oud-Heverlee Leuven: 3-0. Het openingsdoelpunt werd verzorgd door Ignace Van der Brempt, die zijn eerste basisstek zo meteen luister bijzette. Een dagje later kan Club het nog steeds nauwelijks geloven.

Via haar Twitter-kanaal blikt Blauw-Zwart vol verwondering terug op de allereerste treffer van Van der Brempt in het A-elftal. Die mocht bovendien gezien worden: na een geweldige kap achter het steun been flitste de rechterflankverdediger langs Casper De Norre, waarna hij Romo verschalkte in de verste hoek. De dolle vreugde achteraf sprak boekdelen.

Daar kan Club maar geen genoeg van krijgen. 'Zijn allereerste voor Club en wat voor één!', staat te lezen bij een foto van de juichende Van der Brempt. De youngster mocht vorige donderdag ook al proeven van het grote werk, toen na een invalbeurt tegen Dynamo Kiev. Hij profiteert zo van de recente corona-uitbraak in Brugge, waardoor onder meer Noa Lang, Hans Vanaken en Mats Rits onbeschikbaar zijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is dit de mooiste goal van Club Brugge in 2021?

(94 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws