‘Vete tussen Ibrahimovic en Lukaku gaat voort, Zlatan deelt een sneer uit’

‘Vete tussen Ibrahimovic en Lukaku gaat voort, Zlatan deelt een sneer uit’

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 15:32di 23-02-2021 om 15:32

Inter won afgelopen weekend de stadsderby met 0-3 tegen grote rivaal AC Milan. Romelu Lukaku scoorde en won zo het titanenduel tegen Zlatan Ibrahimovic. Wanneer Zlatan hier nog eens mee werd geconfronteerd op een persconferentie kon hij het niet laten om nieuwe sneer uit te delen aan Lukaku.

“Op 27-jarige leeftijd won hij één trofee in zijn carrière, het Belgisch kampioenschap. Wat wil je dat ik je nog meer vertel?”. Dit waren volgens Foot Mercato de woorden van Ibrahimovic op de persconferentie twee dagen voor de ontvangst van Rode Ster Belgrado in de Europa League. Hiermee dient hij Lukaku van antwoord nadat hij na zijn treffer in de derby schreeuwde dat hij de beste was.

Even leek het erop dat de twee kemphanen de strijdbijl hadden begraven, maar dat is zonder Zlatan gerekend. Hij greep maar al te graag de kans om nog eens na te trappen naar Lukaku door te verwijzen naar de afwezigheid van prijzen op zijn palmares. Voor het begin van deze vete moeten we een maand terug in de tijd gaan. Toen stonden beide heren neus aan neus tijdens het bekerduel tussen Inter en AC Milan. Ze hadden een heftige woordenwisseling die heel wat stof deed opwaaien in Italië. Komt dit ooit nog goed tussen hen? 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws