Club Brugge laat ook OH Leuven kansloos: Dit was referentiematch

Club Brugge laat ook OH Leuven kansloos: "Dit was referentiematch"

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 13:15di 23-02-2021 om 13:15

Clinton Mata pikte maandag zijn goaltje mee voor Club Brugge tegen OH Leuven (3-0). Club kwam ook zonder een aantal sterkhouders nauwelijks in de problemen, zag ook Mata. 

"Het was geen makkelijke match vandaag", vertelt hij wel op de officiële website. "Op het einde kan je wel zeggen dat het een mooie avond was, maar we moesten alles brengen vanop training. Perfect was het niet, want er zijn altijd zaken die beter kunnen. Maar het is wel een referentiematch. Het was ook een doel om de nul te houden. Als je de nul houdt en je dwingt kansen af, zo win je wedstrijden."

Ook de wisselspelers hebben het uitstekend gedaan. "We zijn er fier op en dat is het werk van de ganse ploeg. Er zijn spelers die hun eerste minuten gespeeld hebben, jongeren die speelkansen kregen. Dit is het volledige team. Deze zege is ook voor de afwezige spelers en staf met Covid."

Mata zelf lijkt beter en beter te worden. "Het is deel van mijn persoonlijkheid en mentaliteit de manier waarop ik speel. Het is 'No sweat, no glory'. Iedere wedstrijd is belangrijk voor mij. Ik speel alsof het een finale is. Ik ben gelukkig dat ik op het veld sta en ik speel voor de volle honderd procent. Alles zit in het hoofd, er zijn geen makkelijke wedstrijden. Maar momenteel hebben we nog niets bereikt. We moeten het vertrouwen behouden en focus houden op onze doelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws