'Anderlecht moet nog langer wachten op handtekening van Bounida'

'Anderlecht moet nog langer wachten op handtekening van Bounida'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 11:00di 23-02-2021 om 11:00

Rayane Bounida wordt op 3 maart vijftien jaar. Het toptalent van Anderlecht mag dan in principe zijn eerste profcontract tekenen. Volgens Het Nieuwsblad wil zijn entourage nog wachten. 

Bounida stond op jonge leeftijd al te boek als supertalent bij Anderlecht. Inmiddels tekende hij zelfs al een sponsorcontract bij Nike en wordt hij gevolgd door een resem Europese topclubs. Zijn voetbalfilmpjes hebben al 320.000 volgers op Instagram. Anderlecht wil hem dan ook zo snel mogelijk vastleggen als prof, maar zal toch geduld moeten oefenen. Hij gaat volgende week zeker nog niet tekenen, weet die krant.

Jean Kindermans, de jeugdcoördinator van Anderlecht, is grote fan van Bounida. Hij hoopt wel dat de verwachtingen voor hem niet te hoog liggen. "Hij is gewend om altijd de beste te zijn, maar er komt nu een periode aan dat zijn lichaam tijd gaat nodig hebben om uit te zetten. In het hedendaagse voetbal is techniek belangrijk, maar je moet ook de fysieke vereisten niet vergeten. Dat is nu de volgende stap die hij moet gaan zetten", vertelde Kindermans begin februari over zijn poulain.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rayane Bounida #3️⃣4️⃣ (@rayane.bounida10)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws