Breaking news

Opmerkelijk: 'Kompany niet als hoofdcoach van Anderlecht in Albanië'

‘Anderlecht-CEO Donvil maakt positieve indruk na rustig gesprek met supporters’

‘Anderlecht-CEO Donvil maakt positieve indruk na rustig gesprek met supporters’

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 07:00di 23-02-2021 om 07:00

Laatste update: woensdag 24 februari 2021 om 10:07wo 24-02-2021 om 10:07

Anderlecht heeft een Fan Board gepland zodat het bestuur de mindere prestaties van de laatste weken kan uitleggen. De fans van Anderlecht eisen een uitleg en vanavond krijgt CEO Jos Donvil zijn vuurdoop, dat meldt Het Laatste Nieuws.

Donvil zal de supporters toespreken. ‘Hij zal voor het eerst de dialoog aangaan met de fans en beseft dat het mogelijk een bewogen vergadering kan worden. Bij de Franstalige supporters neemt de onvrede toe, terwijl het langs Vlaamse kant voorlopig rustig blijft’, klinkt het.

De topper tegen rivaal Standard komt er ook aan. ‘Toch houdt men er bij de gemeente rekening mee dat er onrusten zullen zijn aan Neerpede als er zondag niet gewonnen wordt in de klassieker tegen Standard. De politie houdt de sociale media nauwlettend in de gaten.’

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Anderlecht-CEO Jos Donvil voor het eerst met zeven Anderlecht-fans heeft gepraat. Het Fan Board verliep rustig en zonder spanningen. Donvil maakte naar verluidt een positieve, constructieve indruk. Coach Vincent Kompany, voorzitter Wouter Vandenhaute en sportief directeur Peter Verbeke waren niet aanwezig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws