Mededeling FC Barcelona beviel Suárez totaal niet: Hield ik niet van

Mededeling FC Barcelona beviel Suárez totaal niet: "Hield ik niet van"

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 23:05ma 22-02-2021 om 23:05

Luis Suárez heeft nogmaals teruggeblikt op zijn geruchtmakende vertrek bij FC Barcelona. De ster van Atlético Madrid kreeg er van France Football vragen over.

Barcelona ging onder Ronald Koeman een nieuwe koers varen en Suárez was daar het slachtoffer van. Hij is niet blij met de gang van zaken. "Wat me stoorde was dat ze zeiden dat ik oud was en ik niet meer op hoog niveau kon spelen, ik niet goed genoeg meer was voor een goed team", zegt Suárez. "Daar hield ik niet van."

"Als ik de afgelopen drie of vier seizoen nou niets had gepresteerd, had ik dat kunnen begrijpen. Maar ik scoorde jaarlijks meer dan twintig goals. Ik heb altijd goede statistieken gehad en stond net achter Lionel Messi. We zien vandaag de dag dat het niet makkelijk is om bij Barcelona te spelen. Veel van de spelers die er nu zitten hebben niet het niveau wat van ze verwacht wordt. Ik speelde er zes jaar en gaf steeds wat van me werd gevraagd."

Ook Suárez zag dat Barcelona het over een andere boeg moest gooien. "De omstandigheden zijn veranderd bij Barcelona, de club had verandering nodig. En ik heb dat geaccepteerd. Wat me stoorde was de manier waarop. Ik vind dat ik meer respect verdiende. Ik kon het besluit van Barcelona niet voorkomen. Het voelde voor mij alsof er niet langer meer op me gerekend werd. Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik wilde laten zien wat ik waard ben. Daarom ging ik naar Atlético."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws