Gano (KV Kortrijk) blonk uit tegen Anderlecht: Zal altijd zijn doelpunten maken

Gano (KV Kortrijk) blonk uit tegen Anderlecht: "Zal altijd zijn doelpunten maken"

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 21:31ma 22-02-2021 om 21:31

In het duel tegen RSC Anderlecht kreeg Zinho Gano nog eens een kans van Luka Elsner en wist hij te overtuigen. De spits kreeg flink wat kansen en scoorde ook één keer. Hij werd dan ook verkozen tot Man van de Match, maar kreeg ook flink wat kritiek.

Gano scoorde dan wel één keer, maar kon (en had) eigenlijk meer moeten scoren. Gert Verheyen is wel lovend over de spits. "Hij mag dan niet het typevoorbeeld van een counterspits zijn, het was wel knap hoe hij de 0-2 koelbloedig voorbij Wellenreuther legde", klinkt het in Het Nieuwsblad.

De boomlange spits lijkt met KV Kortrijk daarmee de juiste club gevonden te hebben. "Zo zit Gano toch al aan drie goals in vijf wedstrijden", weet Verheyen. "Als basisspeler is Gano toch een garantie op goals. Zorg dat hij aanvoer en voorzetten krijgt en hij zal altijd zijn doelpunten maken.

Gano kwam in het verleden ook nog uit voor KRC Genk en Royal Antwerp, maar wist daar niet te overtuigen. Daarvoor kwam hij nog uit voor Club Brugge, Waasland-Beveren en KV Oostende.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws