Ex-speler zag Hazard potentieel niet benutten: 'Hij kon zich naast Messi zetten'

Ex-speler zag Hazard potentieel niet benutten: 'Hij kon zich naast Messi zetten'

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 21:14ma 22-02-2021 om 21:14

Eden Hazard is één van de beste Belgische voetballers ooit, maar werd ook bestempeld als de opvolger van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Dat niveau haalde hij echter (nog) nooit. Ex-ploegmaat Filipe Luis weet ook hoe dat komt.

"Eden is samen met Neymar de beste speler met wie ik ooit gespeeld heb. Zij kunnen hun voet naast Messi zetten", zegt hij aan The Daily Mail. Toch wijt Filipe Luis Hazard een gebrek aan motivatie. "Hazard trainde niet goed en vijf minuten voor de match zat hij nog Mario Kart te spelen in de kleedkamer."

"Hij warmde zich op zonder zijn veters te strikken, maar dan kon niemand hem de bal afpakken. Hazard heeft zoveel talent, maar hij mist misschien wat ambitie om te zeggen: ik ga de beste speler ter wereld worden. Want dat zou hij kunnen zijn", aldus de Braziliaan.

De twee speelde in het seizoen 2014-2015 samen bij Chelsea. De Braziliaanse linksachter is echter vooral bekend omwille van zijn periode bij Atlético Madrid. Sinds de zomer van 2019 speelt hij in eigen land voor Flamengo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws