Breaking news

KV Oostende nestelt zich stevig in top vier na winst tegen KV Mechelen

‘Losada (D.C. United) Wil verdediger wegplukken bij KV Kortrijk’

GERUCHT: ‘Losada (D.C. United) Wil verdediger wegplukken bij KV Kortrijk’

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 17:40ma 22-02-2021 om 17:40

Laatste update: maandag 22 februari 2021 om 19:10ma 22-02-2021 om 19:10

Hernan Losada ruilde midden januari Beerschot in voor een Amerikaans avontuur bij D.C. United. Daar is de Argentijn bezig met zijn ploeg samen te stellen voor het komende seizoen. In zijn zoektocht naar een nieuwe verdediger is hij terug in België beland. Losada zou Brendan Hines-Ike van KV Kortrijk willen.

Het is de Washington Post dat met dit gerucht naar buiten komt. Volgens hen zou Losada geïnteresseerd zijn in Hines-Ike. De gesprekken met Hines-Ike zouden al in een vergevorderde fase zitten. De kans is dus reëel dat de 26-jarige verdediger Kortrijk zal verlaten voor de club van Losada. De transfer zou Hines-Ike de kans geven om aan de slag te gaan in zijn vaderlandse competitie.

Hines-Ike werd in 2018 door Kortrijk aangekocht voor zo’n 650.000 euro. Hij was daarmee destijds de duurste aankoop ooit van de Kerels. De verdediger kwam in het totaal 53 keer in actie voor KVK. In die wedstrijden was hij goed voor één doelpunt en drie assists. Dit seizoen kreeg Hines-Ike minder kansen bij KVK. Zo mocht hij nog maar acht keer spelen in de competitie en één wedstrijd in de Beker van België.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Dit is een bericht van de LIVE Transfergeruchten-pagina. Je kunt zelf stemmen op de betrouwbaarheid van het bericht!

54% 46%

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws