UPDATE: Van den Bergh ziet wereldgoal én viering bekroond met 'Actie v/d Week'

UPDATE: Van den Bergh ziet wereldgoal én viering bekroond met 'Actie v/d Week'

22-02-2021 16:02 Laatste update: 23-02-2021 17:21

Beerschot won zondagavond met 1-2 op het veld van KRC Genk. Jan Van den Bergh maakte het eerste doelpunt met een heerlijke pegel. Maar hij viel misschien nog meer op met zijn viering nadien. Die is ondertussen viraal gegaan en werd opgepikt door meer internationale websites.

Van den Berg maakte een wereldgoal op het veld van KRC Genk, maar zijn viering na het doelpunt was mogelijk nog mooier. Hij kronkelde als een worm over het gras. "Die viering is een inside joke", vertelde Van den Bergh daarover aan Sporza.

'We voeren 'de worm' wel eens uit in de fitness. Tom Pietermaat vond dat ik die een keer op het veld moest laten zien. 'Moeilijk, want ik zou me belachelijk maken', dacht ik bij mezelf. Maar na zo'n goal mag dat wel. En de volgende keer is het aan Tom", besloot Van den Bergh.

Bekijk hieronder nog eens de prachtige goal en viering:

Update 23/2: Zijn geweldige pegel en dito viering heeft nog een mooi staartje gekregen voor Van den Bergh. Eleven Sports bekroont de Beerschot-verdediger met de onderscheiding voor 'Actie van de Week'. 'De beste doelpunt/viering-combinatie ooit', jubelt de rechtenhouder.