Vlaamse Anderlecht-fans niet blij met Waalse brief: “Zonder overleg”

Vlaamse Anderlecht-fans niet blij met Waalse brief: “Zonder overleg”

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 14:52ma 22-02-2021 om 14:52

Bij RSC Anderlecht is het seizoen van vallen en opstaan. Heel wat fans hadden evenwel betere resultaten verwacht en kropen in de pen. De Vlaame fans zijn niet zo opgezet met de brief waarin onder meer kritiek op Vincent Kompany valt te lezen.

In een open brief maakte AFSA (Association Francophone des Supporters Anderlechtois) haar ongenoegen bekend. De Nederlandstalige variant hield zich stil. Dat is geen toeval. "Die brief is opgesteld zonder enig overleg”, stelt Nico De Raedt van de Vlaamse vleugel in Het Laatste Nieuws.

"Nochtans was er afgesproken dat er voor dit soort zaken altijd eerst overleg zou zijn tussen de beide vleugels. Men heeft onze mening gewoon overgeslagen. Wij zijn het zeker niet eens met de inhoud van deze brief. Als men zulke zaken publiceert, dan moet dat ook gefundeerd zijn", is De Raedt van mening.

Na Genk zakte Anderlecht weer in elkaar. "Natuurlijk zijn wij ook ontgoocheld over de wedstrijden tegen Cercle Brugge en Kortrijk. Maar we weten in welke situatie we zitten en we weten ook dat de problemen van hogerhand komen. Wij blijven achter de ploeg staan. Meer wil ik over deze kwestie niet zeggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws