Keuzes Kompany bij Anderlecht in vraag gesteld: Een slechte beurt gemaakt

Keuzes Kompany bij Anderlecht in vraag gesteld: "Een slechte beurt gemaakt"

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 12:01ma 22-02-2021 om 12:01

RSC Anderlecht raakte zondag niet voorbij KV Kortrijk en verloor met 0-2 van de Kerels. Een sterke prestatie van de Kortrijkzanen tegen een bijzonder zwak RSC Anderlecht. Ook Vincent Kompany krijgt inmiddels flink wat kritiek.

De supporters willen betere resultaten zien en ook Peter Vandenbempt spaart de trainer van Anderlecht niet. "Ik vind dat Vincent Kompany als trainer een slechte beurt gemaakt heeft, met een paar keuzes die finaal niemand begrepen heeft", klinkt het bij Sporza.

"Dat is toch niet omdat iedereen te dom is om ze te begrijpen. Zelfs als de uitleg wellicht is dat wedstrijdselecties gemaakt worden op basis van de trainingen tijdens de week, zijn die keuzes wat mij betreft gewoon niet uit te leggen en in elk geval verkeerd gebleken achteraf", geeft de analist aan.

Zo stelt Vandenbempt zich vragen bij de keuze om Matt Miazga en Anouar Ait El Hadj op de bank te zetten. Ook de beslissing om Jacob Bruun Larsen de voorkeur te geven op Francis Amuzu kan Vandenbempt niet begrijpen. "Met zijn geweldig oratorisch talent zal Kompany dat ongetwijfeld allemaal kunnen uitleggen, maar het was nodeloos verkeerd", aldus Vandenbempt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws