Lof van Italiaanse media en ploegmaat voor Lukaku: Een geweldig persoon

Lof van Italiaanse media en ploegmaat voor Lukaku: "Een geweldig persoon"

22-02-2021 10:44 Laatste update: 18:55
20

Internazionale haalde het zondag in de Milanese derby met 0-3 van AC Milan. Romelu Lukaku was weer de grote uitblinker met een doelpunt en een assist. Hij kreeg dan ook enorm veel lof in de Italiaanse pers.

Bij Corierre dello Sport had men alleen maar oog voor de aanvallers van de Italiaanse ploeg en 'Big Rom' Inter. 'De brace van Lautaro en de zege van Lukaku: Inter versloeg AC Milan en duwde de club terug naar vier punten', klonk het met een foto van beide aanvallers op de voorpagina.

'De Nerazzu domineerden de derby en konden de kloof met AC Milan nog wat vergroten. Zij zijn nu de grootste kanshebbers voor de titel', klonk het.
Ook La Gazetta dello Sport zag Inter overtuigen en sprak van een 'overweldigend Inter'. Lukaku prijkte daarop samen met maatje Martinez op de voorpagina van de sportkrant.

Bij TuttoSport vergeleek men Lukaku met Jonah Lomu, een rugbyspeler uit Nieuw-Zeeland. 'Wanneer Lukaku de bal heeft en zijn tegenstanders als twijgen wegveegt, lijkt hij wel op Lomu, de onvergetelijke All Blacks-kampioen. Zijn doelpunt tegen AC Milan zal net zo iconisch blijven als zijn duel met Ibrahimovic in het bekerduel', klinkt het. Lukaku kreeg daarop een 8 op 10 voor zijn match.

NairaBET zag Lukaku dan weer een record breken. Zo raakte bekend dat de Rode Duivel de eerste speler ooit is die vijf keer op rij kon scoren in de Milanese derby. Daarmee doet hij het beter dan eender wie.


Ploegmaat Martinez kon de lof ook niet op over Lukaku. "Romelu is een geweldig persoon en we zijn blij dat hij in ons team zit. We vechten voor elkaar en hebben dit seizoen al veel afgezien. Lukaku heeft ook nog marge om te verbeteren. Hij is nog jong en werkt hard op en naast het veld", gaf hij bij DAZN aan na de partij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie