Maes na Antwerp-STVV: Ik zag een elleboog van Antwerp-speler op Caufriez

Maes na Antwerp-STVV: "Ik zag een elleboog van Antwerp-speler op Caufriez"

22-02-2021 09:00
9

STVV heeft op het veld van Royal Antwerp FC een punt kunnen mee grissen, waardoor het uit het zicht van de degradatiekandidaten blijft. Peter Maes was tevreden over de wedstrijd van zijn team, al zag de Limburger een doelpunt van zijn team onterecht afgekeurd worden.

Zo zag de scheidsrechter een duwfout in de zestien op Antwerp-verdediger Seck. "We hebben die fase samen zes keer bekeken", vertelt Maes in Het Laatste Nieuws. "Vaak gebeurt er iets in de zestien en passeert dat gewoon. Nu gebeurt er niets, en fluit de scheids wel", gaat de trainer van STVV verder.

"Het enige wat ik gezien heb, is een elleboog van een Antwerp-speler op Caufriez. Maar verder was er niks, helemaal niks. Waarom grijpt de VAR eigenlijk niet in? Maar dat neemt niet weg dat ik vind dat deze scheids een consequente en goede match heeft gefloten", aldus Maes.

Al bij al is de STVV-coach tevreden na een avondje op de Bosuil. "Hier een punt halen is nooit slecht. Wij zijn bovendien nooit in verlegenheid gebracht en hadden zelfs de beste kansen. Nu werken we richting Eupen, een match waarin we absoluut de drie punten willen pakken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie