Schrijvers (OHL) neemt het op tegen Club Brugge: Verhuizen is nooit gemakkelijk

Schrijvers (OHL) neemt het op tegen Club Brugge: "Verhuizen is nooit gemakkelijk"

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 08:45ma 22-02-2021 om 08:45

Siebe Schrijvers verruilde Club Brugge deze winter voor Oud-Heverlee Leuven, maar veel plezier beleefde de 24-jarige aanvaller nog niet. Volgens Rob Schrijvers, de vader van Siebe, komt het allemaal wel goed met zijn zoon.

"OH Leuven heeft een goed geheel en midden in het seizoen verhuizen, is nooit gemakkelijk", vertelt vader Schrijvers in Het Laatste Nieuws. "De ploeg draait - de insteek van zijn overgang was bovendien ook dat de coach voorin over meer wapens zou kunnen beschikken. Zoals de trainer zelf aangeeft, is er wat meer tijd nodig dan gehoopt, maar het is niet iets waar we ons zorgen over maken."

Over druk wil vader Schrijvers niet spreken, al betaalde Leuven wel meer dan twee miljoen voor de Bruggeling. "Siebe is met héél veel goesting naar Leuven vertrokken en hij voelt er zich uitstekend. Misschien zal hij opnieuw iets meer vanaf de flank moeten voetballen, maar dat is ook bij Club Brugge nooit een punt geweest."

Maandagavond krijgt Schrijvers de kans om zich te tonen tegen zijn ex-team Club Brugge. "Hij is er enorm graag, alleen moet hij wat wennen aan het systeem en de nieuwe omgeving. Ongetwijfeld zal hij er snel zijn draai vinden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt het vanavond?

(69 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws